Om oss

Vi vill skapa härliga reseminnen!

 

Go 4 Adventure är Jönssons Buss nya satsning och dotterbolag.

Vart finns vi?

Vårt kontor ligger i Stöpafors, bussgarage har vi i Stöpafors och Sunne.

Vilka är vi?

Vi är ett familjeägt resebolag och tillsammans med vårt moderbolag Jönssons buss har många års erfarenhet i branschen. Vi startade dotterbolaget Go 4 Adventure som ett komplement till Jönssons buss då vi ville utöka vårt reseutbud och skräddarsy bekväma paketresor med aktiviteter och upplevelser i grupp - Med buss och flyg.

Vårt mål är att skapa resor som kombinerar alla fördelar med traditionella grupp- och paketresor men samtidigt erbjuda aktiviteter och upplevelser i naturen.

Vi vill vara med och skapa möten mellan människor, natur och kultur.

Varför vill vi arrangera resor?

Vi vill att fler skall få möjligheten att uppleva stunder av Glädje, Lycka och Välmående. Naturen har en väldigt positiv effekt för hälsan, där finns inga krav eller förväntningar och vi tror att om man kommer ut i naturen och rör på sig, på egen hand eller tillsammans med andra, så mår man bra.

Vi gör bara resor dit vi själva vill åka och gör alltid allt vi kan för att alla våra resor skall bli riktigt så bra som möjligt för alla våra resenärer!

Vilka kan resa med oss?

Alla som är intresserade av att utföra och uppleva aktiviteter tillsammans med andra är hjärligt välkomna att resa med oss.

God hälsa och en grundkondition krävs för att kunna delta på vissa aktiviteter. Svårighetsgraden kan variera mellan de olika resorna och aktiviteterna, så det är viktigt att man som resenär kollar vad som gäller för respektive resa, är man osäker får man gärna kontakta oss på kontoret för rådfrågning.

Kan jag resa själv?

En stor fördel med att åka på en gruppresa är att man utför aktiviteter och upplever tillsammans med andra. Då kan man med fördel resa själv, utan att behöva känna sig ensam. Vid önskemål att dela dubbelrum med en annan resenär, gör vi vårt bästa för att hjälpa till att hitta en passande rumskompis. Vi kan tyvär inte garantera detta, men möjligheten finns.

 

Att resa med oss på Go 4 Adventure är Tryggt, Socialt, Aktivt;

  • Tryggt - Våra reseledare finns alltid på plats vid resmålet för att hjälpa till om något oväntat skulle inträffa och ser till att våra resenärer alltid har tillgång till vår service när det behövs, reseledaren är tillgänglig (dygnet runt vid nödsituationer).

  • Socialt - Åk själv & Res tillsammans med andra. Vi på Go 4 Adventure tycker att det är fantastiskt att få uppleva tillsammans med andra, men ibland kan det vara svårt att få med en kompis på sin drömresa. Därför vill vi öppna upp för möjligheten att resa tillsammans med andra som har möjligheten, och som vill åka iväg på samma resa som dig. Vår reseledare samordnar flera gemensamma aktiviteter och måltider för de som vill under resan så det finns alltid möjlighet att lära känna nya vänner under resans gång.

  • Aktivt - På våra resor får du möjligheten att kombinera semestern med fysisk aktivitet, aktiviteter som är bra för ditt välbefinnande eller spektakulära naturupplevelser. I regel krävs god hälsa och en hyfsad grundkondition men ingen större erfarenhet för att upplevelserna skall vara njutbara.

 Tillsammans med våra resenärer vill vi skapa härliga reseminnen :)


دانلود فیلم دانلود فیلم اخبار فیلم و سریال دانلود آهنگ جدید خرید vpn خرید کریو خرید کریو خرید vpn خرید vpn Google
خرید vpn خرید vpn