Vandringsresa till Norska Savalen 2019

Upplev de norska fjällen!

 

"När naturen kallar"

I Hedmark, 750 m.ö.h. Intill insjön med samma namn, ligger Savalen. Omringad av en frodig och varierad fjällterräng är Savalen en populär semseterort, perfekt för den som söker rekreation och äventyr i naturen. Här finns utmärkta förhållanden för Vandring, cykling, ridning, kajakpaddling, fiske och avkoppling!

Dag 1. Bussfärd till Savalen.

Under morgonen startar vi vår färd mot Savalen. Vi kommer raskt över den Norska gränsen. Färden går till Elverum, här stannar vi på Scandic Elgstua och de som vill kan köpa sig lunch eller fika. Vi följer sedan Glomma upp genom Rendalen och Alvdal. Savalen ligger i Hedemark. Vid Tynset lämnar vi huvudvägen för att klättra upp mot vårat hotell Savalen. Här checkar vi in på trivsamma Savalen fjellhotell & SPA. På kvällen äter vi en gemensam middag i hotellets restaurang.

Dag 2 . Vandring Heldag.

Efter frukost gör en vi heldagsvandring i de vackra omgåvningarna till Gråvola, turen är ca 11,5km totalt. Under vandringen kommer vi göra en picknickstopp och äta vår medhavda matsäck.

På kvällen äter vi gemensam middag på hotellet.

Dag 3. Vandring Lördag;

En jättefin tur i de vackra omgivningarna runt savalen. Turen  är en blandning två olika leder, Kletten runt och Bratthöa, och tar ca 2-3h.

Vi är tillbaks på hotellet lagom tills lunchbuffén serveras. När vi är mätta och nöjda har vi sedan eftermiddagen fri för egna aktiviteter, vandra på egen hand, cykla, rida, bada eller ta en tur till hotellets spa-avdelning.

På kvällen äter vi gemensam middag på hotellet.


Dag 4. Hemfärd.

Efter frukost så lämnar vi vårt vandringsparadis. Återresan blir den samma som på uppvägen. Stopp för fika och mat vid Scandic Elgstua.

دانلود فیلم دانلود فیلم اخبار فیلم و سریال دانلود آهنگ جدید خرید vpn خرید کریو خرید کریو خرید vpn خرید vpn Google
خرید vpn خرید vpn