Tjejmilen och Stockholmsweekend

Unna dig en härlig Stockholmsweekend och Spring Tjejmilen tillsammans med oss på Go 4 Adventure

Upplev något riktigt mäktigt  - när hela Stockholm vibrerar av kraft, energi, glädje och tävlingsnerver!

Bussen hämtar upp via Torsby, Sunne, Kil, Karlstad – vidare mot Stockholm.

Dag 1 - Avresa

Vi avreser mot Stockholm under Fredagsmorgonen. Vi bor på Hotell Scandic Klara, på hotellet finns bl.a. gym, bastu, relaxavdelning, bar, restaurang och gratis wifi. Hotellet ligger centralt med närhet till massor av shopping, restauranger och barer så här finns alla möjligheter för en spännande weekend.

När vi anländer till hotellet kan ni själva ladda inför loppet på det sätt som passar er bäst, i huvudstaden finns massor att se och göra.

Dag 2 – Tjejmilen

Vi startar dagen med en ordentlig hotellfrukost, sedan kommer vår buss att ta oss till startplatsen vid Filmhuset på Gärdet. Loppet startar kl. 13.00 - en perfekt tid om du är sjusovare eller om fredagskvällen blir lite senare än planerat.

Vi kommer att vara på plats i god tid så att alla hinner värma upp och ladda mentalt. Vi på Go 4 Adventure kommer ha en deltagare som representerar oss och vi vill gärna ha sällskap under loppet. Så om du vill springa loppet tillsammans med oss blir vi glada. Givetvis får du eller dina vänner springa själva, men möjligheten finns att springa tillsammans i grupp för de som önskar.

Efter loppet när alla våra kämpar är i mål, kommer bussen att ta oss tillbaks till vårt hotell. Här kan vi återhämta oss i hotellets relaxavdelning.

Gemensam middag: På kvällen ordnar vi en gemensam middag för de som vill. Här firar vi dagens bravader med en smaklig måltid på någon av stans goda restauranger. Sedan har ni kvällen fri att fira bäst ni vill.

Dag 3 – Avresa

Under förmiddagen har ni egen tid att uppleva staden, shoppa eller  koppla av på någon av alla fik eller restauranger.

Vi avreser under eftermiddagen och vår buss tar oss säkert hem igen.

 

Om Tjejmilen:

Den 2 september 2017 är det dags för Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer. För 34:e året i rad samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10km. Och för att uppleva något riktigt mäktigt när hela Stockholm vibrerar av kraft. Välkommen till en dag ladda med energi, glädje och tävlingsnerver.

Tjejmilen är ett lopp som passar alla. Spring för fullt om du satsar på en tid – eller ta dig runt banan i lugn och ro. Det finns 15 olika startgrupper, du väljer grupp efter din förväntade tid. Startgrupperna stänger vartefter de blir fulla – så anmäl dig i tid.