Vandra eller cykla i Trysil, 2d.

Naturens egen nöjespark

Trysil är ett paradis för både stora och små som älskar att vara ute i naturen – även på sommaren. Trysil bjuder på en varierad fjällnatur, här finns cykel- och vandringsleder som passar hela familjen.

Om resan:

Dag 1 - Avresa: Vi avreser under morgonen från Karlstad, via Kil-Sunne-Torsby och upp igenom klarälvsdalen. Vi anländer i Trysil ca. 10.30 och vi har sedan hela dagen på oss att njuta av den friska fjälluften och alla vackra, tekniska och fartfyllda leder. Du väljer själv om du vill ta med egen cykel, hyra cykel eller om du vill uppleva fjället till fots. Här finns alla möjligheter, men inga måsten.

Vi har fritt inträde till Hotellets Surfers bay, så efter en dag på fjället kan den som vill koppla av i hotellts spa- och poolavdelning. På kvällen äter vi en gemensam middagsbuffé i hotellets restaurang.

Dag 2: Vi startar dagen med hotellets Super frukostbuffé, sedan har ni hela dagen fritt till ert förfogande.

Ca. 16.30 lämnar vi Trysilfjället och beger oss mot våra hemorter.

Tips; Fjällrundan, En cykel- och vandringsled som går runt hela fjället.Terrängen är varierande med allt från grusvägar till spänger och broar. Från Trysil Høyfjellssenter, via Grønskaret till Skihytta går leden längs en ny grusväg med en bred spång över myren. Delar av Fjellrunden är rullstolsanpassad och det finns en handikappsparkering vid R1-stugområde. Från Skihytta, genom skidanläggningen till Fjellroa finns en del partier med brant stigning.

Fjellrundan är markerad Blå, dock är delar av rundan markerad röd, det betyder att om du ska ta dig hela leden runt måste du klara en del brantare stigningar.

Längd: 13 km  Total stigning: 358 m  Högsta punkt: 927 m.ö.h

Klicka på länken nedan för att läsa mer om Cyklingsmöjligheterna och Trysil Bike Arena;

http://www.trysil.com/no/Gjore/Sommer/sykkel/

Klicka på länken nedan för att läsa mer om Vandringsmöjligheterna på Trysilfjället;

http://www.trysil.com/no/Gjore/Sommer/Vandring/

دانلود فیلم دانلود فیلم اخبار فیلم و سریال دانلود آهنگ جدید خرید vpn خرید کریو خرید کریو خرید vpn خرید vpn Google
خرید vpn خرید vpn