Träningsgrupp Utomhus

Upplevelsebaserad träning för alla!

Delta i vår Träningsgrupp utomhus för att förbereda dig och din kropp inför ditt kommande semesteräventyr, träna för en hälsosammare vardag eller för att träffa likasinnade, alla är välkomna att delta!
Man behöver inte vara supervältränad för att delta i utomhusaktiviteter såsom vandring eller cykling, däremot minskar skaderisken om kroppen är väl föreberedd. Dessutom kommer vi att kunna njuta mycket mer av vår aktivitet, och de vackra omgivningarna om vi är väl förberedda. Vi på Go 4 Adventure vill tillsammans med Wellness by Linnea Bruhn ge dig verktygen så att du kan stärka kroppen och hjärtat, inför ett kommande semesteräventyr eller för att skapa en god hälsa.

De vanligaste skadorna uppstår när hjärnan orkar mer än kroppen. Men om vi tränar & förbereder kroppen inför en vandring eller liknande semesteräventyr minskar skaderisken och vi kan njuta av den vackra omgivningen istället för att kämpa oss framåt med blicken i marken. De vanligaste vandringsskadorna som uppstår på grund av överansträngning är onda knän, skuldror & rygg. Skavsår och vätskebrist är oxå vanligt förekommande, men går att förebygga utan direkt träning.

Anmäl dig till vår träningsgrupp utomhus. Delta i upplevelsebaserad träning i naturen, 5 tillfällen, 1h i veckan. Förberedande träning för hela kroppen och inför aktiviteter som vandring, terränglöpning, cykling och skidåkning i bergen.

Träna: Grundstyrkan i hela kroppen, kondition, rörlighet & balans.

För vem: Alla kan delta oavsett nivå eller erfarenhet, vi utgår ifrån oss själva och har naturen och våra kroppar som enda redskap.

När: Onsdagar, samling 17.45, start 18-19.00.

Datum: Start Onsdag 28/3, 4/4, 11/4, 18/4, 25/4.

Torsdag 26/4 avslutar vi med After Workout för hela gruppen, AW är även öppen för alla andra som vill komma.

Kontakta oss om du vill veta mer: 0565-92122, Info@go4adventure.se

 Om våra Träningsinstruktörer:

Joakim Jönsson - Har en kandidatexamen inom idrottsvetenskap med flera års erfarenhet som gyminstruktör, fystränare inom ishockey och innebandy samt träningsledare och reseledare på Go4adventure. Har själv varit aktiv inom fotboll, ishockey, triathlon och är på väg att genomföra en Svensk Klassiker. Joakim gillar utmaningar och har ett stort intresse av att springa och cykla utomhus samtidigt som han upptäcker naturen. Hans träningsfilosofi är att träning ska vara enkel, rolig och utmanande.

Lisa Jönsson - Har 1,5 års utbildning inom medicinsk massageterapi och har tidigare jobbat på en tränings- och rehabiliteringsklinik i Aberdeen, Skottland. Hon har även jobbat som gym- och gruppträningsinstruktör under flera år. Lisa är en av grundarna till resebolaget Go 4 Adventure och jobbar idag med allt ifrån reseproduktion till att vara med som reseledare. Lisa har tidigare spelat Amerikansk fotboll på elitnivå och nuförtiden älskar hon att trötta ut sig utomhus, gärna i vacker natur och tillsammans med andra.


دانلود فیلم دانلود فیلم اخبار فیلم و سریال دانلود آهنگ جدید خرید vpn خرید کریو خرید کریو خرید vpn خرید vpn Google
خرید vpn خرید vpn