Om oss

Vi vill skapa härliga reseminnen!

 

Go 4 Adventure är Jönssons Buss nya satsning och dotterbolag.

Vart finns vi?

Vi har kontor både i Stöpafors(norr om Sunne), och på Örsholmen i Karlstad. Vi har bussgarage i Sunne och Stöpafors.

Vilka är vi?

Vi är ett familjeägt resebolag och tillsammans med vårt moderbolag Jönssons buss har många års erfarenhet i branschen. Vi startade dotterbolaget Go 4 Adventure som ett komplement till Jönssons buss då vi ville utöka vårt reseutbud och samtidigt ta chansen att ge den nya avdelningen en ny och fräsch start!

Vårt mål är att skapa resor som kombinerar alla fördelar med traditionella grupp- och paketresor men samtidigt erbjuda aktiviteter och upplevelser som tidigare har varit vanliga att uföra på egen hand eller i mindre grupper. Vi vill vara med och skapa möten mellan människor, natur och kultur.

Varför vill vi arrangera resor?

Vi brinner för hälsa och välmående och vill att fler skall få möjligheten att uppleva stunder av Glädje, Lycka och Välmående. Naturen har en väldigt positiv effekt för hälsan, där finns inga krav eller förväntningar och vi tror att om man kommer ut i naturen och rör på sig, på egen hand eller tillsammans med andra, så mår man bra.

Därför gör vi bara resor dit vi själva vill åka och vi gör allt vi kan för att alla våra resor skall bli riktigt bra för alla våra resenärer!

Vilka kan resa med oss?

Vi skräddarsyr buss- och flygresor resor med temat "SOFT-ADVENTURES" - Bekväma paketresor med aktiviteter och upplevelser som inte kräver någon tidigare erfarenhet. Man behöver absolut inte vara någon elitmotinär, men god hälsa och en grundkondition krävs för att kunna delta på vissa aktiviteter.

Vi erbjuder ibland olika alternativ på aktiviteter så att man själv kan välja vilken tuffhetsgrad man vill ha på ex. en vandring. Sen vill vi även påpeka att ingenting är obligatoriskt på våra resor, man kan givetvis välja att avstå en eller flera aktiviteter under resans gång. Dock gör vi inte avdrag på priset om man väljer att avstå aktiviteter som ingår i programmet.

Kan jag resa själv?

En stor fördel med att åka på en gruppresa är att man utför aktiviteter och upplever tillsammans med andra. Då kan man med fördel resa själv, utan att behöva känna sig ensam. Vid önskemål att dela dubbelrum med en annan resenär, gör vi vårt bästa för att hjälpa till att hitta en passande rumskompis. Vi kan tyvär inte garantera detta, men möjligheten finns.

 

Att resa med oss på Go 4 Adventure är Tryggt, Socialt, Aktivt;

  • Tryggt - Våra reseledare finns alltid på plats vid resmålet för att hjälpa till om något oväntat skulle inträffa och ser till att våra resenärer alltid har tillgång till vår service när det behövs, reseledaren är tillgänglig (dygnet runt vid nödsituationer).

  • Socialt - Åk själv & Res tillsammans med andra. Vi på Go 4 Adventure tycker att det är fantastiskt att få uppleva tillsammans med andra, men ibland kan det vara svårt att få med en kompis på sin drömresa. Därför vill vi öppna upp för möjligheten att resa tillsammans med andra som har möjligheten, och som vill åka iväg på samma resa som dig. Vår reseledare samordnar flera gemensamma aktiviteter och måltider för de som vill under resan så det finns alltid möjlighet att lära känna nya vänner under resans gång.

  • Soft Adventures - På våra resor får du möjligheten att kombinera semestern med fysisk aktivitet, aktiviteter som är bra för ditt välbefinnande eller spektakulära naturupplevelser. I regel krävs god hälsa och en hyfsad grundkondition men ingen större erfarenhet för att upplevelserna skall vara njutbara.

 Tillsammans med våra resenärer vill vi skapa härliga reseminnen - Vad drömmer du om?


دانلود فیلم دانلود فیلم اخبار فیلم و سریال دانلود آهنگ جدید خرید vpn خرید کریو خرید کریو خرید vpn خرید vpn Google
خرید vpn خرید vpn